Stavby - Střechy - Konstrukce

MAXIMÁLNÍ

opora ve spolehlivou skupinu

Svému oboru se věnujeme přes 25 let!

3 kroky
k úspěšnému projektu
se STAVMAX Group

Široká škála služeb a odborností

Jsme hrdí na to, že nabízíme komplexní řešení pro váš projekt. Naše multifunkční přístupy spojují stavební inženýrství, střešní krytiny a konstrukce v jednom. Tím zajišťujeme efektivitu, komunikaci a harmonii mezi různými částmi projektu. S námi získáte nejen realizaci svých myšlenek, ale i jedinečné kombinace řemesel, které zvýrazní kvalitu a originalitu vašeho projektu a také rychlost.

Zajímá nás, co stavíme

Každý projekt je pro nás příležitostí vytvořit něco výjimečného. Jsme hrdí na to, že naše stavby nejsou jenom kvalitní a účelové, ale také esteticky působivé. V našem kolektivu spojujeme kritické cítění s odbornými dovednostmi, což se odráží ve každém detailu našich realizací.

Spolupráce a plánování

Věříme, že spolupráce je klíčem k úspěchu. Pracujeme s našimi klienty, architekty, designéry a dalšími odborníky, ale hlavně našimi klienty v týmu jako jednotná síla. Tato otevřená komunikace a vzájemná spolupráce zajišťují, že každý hlas je slyšen a každý přínos je respektován. To nám umožňuje vytvořit individuální a přizpůsobená řešení, která skutečně odpovídají jejich očekáváním. Společně tvoříme harmonické a funkční prostředí.

O historii a současnosti STAVMAX Group

STAVMAX Group má za sebou již přes čtvrt století úspěšného působení ve světě stavebnictví. Od svého založení jsme se stali uznávanou a důvěryhodnou silou v tomto odvětví. Naše dlouholeté zkušenosti nám umožnily dosahovat vynikajících výsledků a budovat pevné vztahy se zákazníky.

Naše historie je plná významných projektů, které jsme realizovali s precizností a odborností. Jsme hrdí na to, že jsme mohli přispět k růstu a rozvoji mnoha stavebních a konstrukčních projektů, které mají pozitivní dopad na naše města a komunity.

Dnes jsme stále vášniví a odhodlaní poskytovat nejlepší stavební služby na trhu. S moderními technologiemi a stále se rozvíjejícími dovednostmi pokračujeme v poskytování vynikajících stavebních řešení pro naše klienty. Jsme si vědomi rychlých změn v odvětví a vždy jsme připraveni přizpůsobit se novým výzvám.

Sdílíme vášeň pro stavebnictví a jsme hrdí na to, co jsme dosáhli za více než čtvrt století existence. Jsme si jisti, že naše historie je pevným základem pro naši úspěšnou budoucnost.“

Naše služby

Reference

Kostel sv. Ignáce v Chomutově

Název

Kostel sv. Ignáce v Chomutově

Pittsburgh Corning CR, s.r.o.

Název

Pittsburgh Corning CR, s.r.o.

Výroba a montáž lávky přes Klášterecký potok

Název

Výroba a montáž lávky přes Klášterecký potok